Notice: wpdb::prepare a fost denumit incorect. Interogarea nu conține numărul corect de substituenți (2) pentru numărul de argumente trecute (3). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 4.8.3.) in /home/abilitati/public_html/wp-includes/functions.php on line 4147
Sport fără bariere | Abilitati

Asociaţia pentru Capacitarea Abilităţilor Speciale

Sport fără bariere

Cursurile de înot au rol atât de prevenire a posibilelor accidente, cât și de performanță!

Sportul fără bariere este un program menit sa ofere copiilor cu abilitati spciale șansa de a experimenta și chiar de a atinge performanța. Activitatea se desfășoară pe două coordonate: evenimente ocazionale și programe cu caracter permanent. Printre evenimentele ocazionale putem menționa activități desfășurate în parc, activități cu caracter recreativ, sau parcurgerea unei drumeții de 7 km la munte. În această aventură în natură a copiilor cu dizabilități, fiecare voluntar a avut în grijă maxim patru copii.

Programele cu caracter permanent se referă la cursul de înot pentru copiii cu deficiențe. Primul program inițiat de asociația noastră a fost în octombrie 2010, cu o grupa de 22 de copii cu deficiențe mixte: locomotorii, sindrom Down, autism și nevăzători.